Høydepunkter i 2016

I begynnelsen av året var BKM Sørlandet samlet til informasjonsmøte om det store prosjektet som vi skulle sette i gang dette året, nemlig bygging av nytt konferansesenter på Kalvild.


I februar og mars feiret vi to brylluper.


Alle unge i alderen 13 til 35 år dro på hyttetur til Telemark en helg i mars. Langrennstur, aking og kortspill var blant aktivitetene denne helga.


I første del av påska dro mange av de unge guttene og jentene til Oslofjord Convention Center for å delta på BCC påskekamp som arrangeres hvert år. Her kunne de være med på ulike aktiviteter, blant annet fotball, volleyball, akrobatikk, bakekurs, mediakurs og musikk.I mai ble Kalvild ryddet og klargjort for sommeren. Barn og voksne var med på å vaske, koste og rydde, både ute og inne.Nasjonaldagen ble i år feiret på Kalvild. Dagen inneholdt tog, hoppeslott, pølser, hamburgere, is og tradisjonelle leker som barna kunne være med på.


I juli ble det arrangert sommerstevne på Oslofjord Convention Center. De siste dagene på sommerstevnet er barna ekstra i fokus, og barn, ungdom og voksne fra BKM Sørlandet fremførte en musikal om Gideon som åpning av disse dagene. Vi hadde i tillegg ansvaret for et sceneshow, hvor et guttelag og et jentelag konkurrerte mot hverandre. Showet inneholdt ulike delkonkurranser med Gideon og innholdet i musikalen forøvrig som tema.På sensommeren gikk startskuddet for byggingen av nytt konferansesenter på Kalvild. Det første spadetaket ble tatt som en markering av byggeperiodens start.

I september var vi samlet til fest med Kalvild som tema. Det ble informert om status for byggeprosjektet og vist tegninger og film om hvordan det nye konferansesenteret vil bli.Alle voksne medlemmer over 40 år hadde en samling to dager i oktober. Anledningen var at Liv og Bernt Stadven kom på besøk. Ekteparet Stadven, som tilhører BKM Oslo/Follo, har jevnlig kommet på besøk til BKM Sørlandet gjennom flere tiår.


Før jul ble det arrangert tre ulike julebord i regi av BKM Sørlandet. Ett for alle damer over 18 år, ett for ungdom mellom 13 og 35 år og ett for voksne over 18 år. Førjulstiden ble markert med god mat, julesang, gaveutdeling og julelotteri.