Året 2015

Vi har samlet et utdrag av høydepunktene i 2015.

Tur til Gautefall

I mars arrangerte vi tur til Gautefall for ungdom mellom 13 og 18 år.

Påskecamp

I 2015 arrangerte BCC påskecamp på Oslofjord Convention Center i forkant av det årlige påskestevnet. Målgruppen var ungdom mellom 13 og 20 år, og i løpet av oppholdet ble det avviklet en lang rekke aktiviteter innenfor temaene sport, kunst, media og mye mer. Mange unge fra BKM Sørlandet var også med.

Maifest for ungdom på BKM Sørlandet

Henrik Wergelands navn er sterkt knyttet til måten vi feirer 17. mai på i dag, og også i BKM Sørlandet feirer vi det som fremfor alt er barnas dag. Noen dager i forveien arrangerte vi også en festkveld for ungdommene våre.

17. mai

I BKM Sørlandet har vi lange tradisjoner for å feire 17. mai. Etter at den offentlige feiringen var over feiret vi videre på landstedet vårt, Kalvild Gård.

Motivasjonsfester

I løpet av året arrangerte vi flere motivasjonsfester for å inspirere til forarbeidet med vårt nye lokale på Kalvild Gård.

Midtsommer og sankthans

På sankthansaften møttes vi på Kalvild Gård for å feire.

Ungdomstur til Stokkøya

Etter det årlige sommerstevnet arrangerte vi tur for ungdom mellom 13 og 18 år til Stokkøya utenfor Kristiansand.

Ungdomstur til Tyskland

I august arrangerte vi tur for ungdom mellom 13 og 16 år til Tyskland. Flere destinasjoner ble besøkt, blant annet Europapark i Rust (Sør-Tyskland), den nest største fornøyelsesparken i Europa etter Disneyland i Paris.

Dåp

En gang i året arrangerer vi troendes dåp. Her kan voksne medlemmer som ønsker det la seg døpe, som et vitnesbyrd om at man vil leve et kristent liv.

09 2015 Dåp

Ungdomstur til Israel

I oktober arrangerte vi tur til Israel for de unge. I en uke besøkte de en rekke reisemål, og fikk mange interessante opplevelser og gode minner. Turen ble ett av de største høydepunktene i 2015.

Bryllup

Menighetens forstander har vigselsrett, og vi holder både vielser og feirer brylluper. I løpet av 2015 ble flere brylluper feiret.

12 2015 Bryllup

 

Jul

I midten av desember arrangerte vi en egen julefest for de unge.

Den tradisjonelle julefesten ble arrangert et par dager før julaften. To av de unge var programledere, og ledet oss igjennom festkvelden som oppfylte alle forventningene til en festlig førjulsaften.